Malzemeler:
- 1.5 su bardağı mısır unu
- 1.5 su bardağı un
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı siyah zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)
- Yarım demet maydanoz
- yarım demet dere otu
- 1 su bardağı Muratbey beyaz peynir
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- tuz
Hazırlanışı:
Tüm malzemeleri karıştırarak bir hamur karışımı hazırlayın, yağladığını tepsiye döküp kendiliğinden tepsiye yayılmasını bekleyip, önceden ısıttığımız fırında 30 dakika kadar pişirin.
Oldukça pratik ama bir o o kadar da lezzetli bir kek bu. Tüm malzemeler karışınca ortaya harika bir aroma çıkıyor.
ya durmecim harikasın
YanıtlaSilbu ne lezzet
öptüm hayatım
muhabbetle kal
:))))))
besleyici ve güzel olmuş ellerine sağlık canım
YanıtlaSilhemen not ettim bile ellerine sağlık :)
YanıtlaSilsüper görünüyor...mısır unlu lezzetlere bayılırım...en kısa zamanda deneyeceğim...sevgiler
YanıtlaSilmukemmel gorunuyor.ellerine saglik,sevgiler.
YanıtlaSilCok güzel olmus canim...
YanıtlaSilellerine saglik
:-)))
ellerine sağlık..canım..sevgiler,hayırlı günler:))
YanıtlaSilkesinlikle denenmeli,özellikle tuzlu hamur işi sevenlere güzel bir ikram olur.ellerine sağlık
YanıtlaSilçok nefis görünüyor ellerine sağlık durmeciğim. sevgiler hayırlı cumalar...
YanıtlaSilhepinize teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. Elifcim etkinlikten dolayı görüşemedik. Sana da hayırlı cumalar, sevgiler...
YanıtlaSiltatlıyla pek aram yoktur da tuzlu seylerı cok severım tabı az tuzlu:) ellerıne sağlık canım nefıs bır kek olmus mısss gıbı kokusu taaa buralara kadar geldı
YanıtlaSilzeymurancım, çeşnici handancım teşekkür ederim.Sevgilerle...
YanıtlaSildenedim nefis oldu.Teşekkürler
YanıtlaSil